Als je een fotoshoot bij mij boekt dan ben je natuurlijk erg benieuwd hoe zo'n fotoshoot in zijn werk gaat. Ik leg je zorgvuldig uit wat je voor, tijdens én na de fotoshoot van mij kunt verwachten en ook wat ik van jou verwacht. Zo ben je voorbereid en weet je wat we gaan doen. Klaar voor jouw fotoshoot? Vul dan het boekingsformulier in.

mijn werkwijze

De allermooiste foto's voor jou

HOME - werkwijze

Hondenfotografie

Paardenfotografie

Je krijgt van mij een bevestiging van je boeking en ik beantwoord al jouw vragen!

bevestiging

04.

Vul het boekingsformulier zo volledig mogelijk in. Datum, tijd en locatie stemmen we later samen af.

boekingsformulier

03.

Kies het pakket dat het beste bij jou en je paard of hond past. Ook is het mogelijk om extra opties bij te boeken.

kies jouw pakket

02.

Wil je een fotoshoot boeken? Check dan mijn aanbod om te zien welke soorten fotoshoots er zijn.

Bekijk mijn aanbod

01.

Een fotoshoot boeken

Boeken

Het boeken van een fotoshoot bij mij is heel eenvoudig. Via mijn website heb ik boekingsformulier wat je kunt invullen. Natuurlijk mag je me ook altijd een berichtje sturen via WhatsApp of social media. Als je nog niet precies weet welk pakket je wilt boeken, dan help ik je natuurlijk met je vragen en de keus. Ook bepalen we samen de locatie van de fotoshoot.

Nadat we alles hebben vastgelegd, krijg je van een bevestigingsmail met een uitgebreide informatiegids. Hierin staat informatie en tps over wat je mee moet je nemen, je kleding en het klaarmaken van jouw paard of hond. En natuurlijk mag je me altijd vragen stellen als je die hebt!

Voor de fotoshoot

VOORBEREIDING VOOR JOUW SHOOT

Yes het is tijd voor jouw fotoshoot! Ik zorg dat ik op tijd op de locatie ben. Zorg dat je ook op tijd klaar staat, zodat we onze tijd optimaal kunnen benutten. Eerst maak ik even kennis met jou en je paard of hond. We bespreken wat voor soort foto's je wilt laten maken en wat je wensen zijn. Zo weten we precies wat we gaan doen.

En dan gaan we lekker aan de slag! Ik ga de mooiste foto's maken van jou en je paard of hond. Ik geef je aanwijzingen tijdens de fotoshoot en natuurlijk houden we rekening met jouw paard. Heb je zelf ideeën tijdens de fotoshoot, deel ze dan met mij.

Natuurlijk ben je heel benieuwd naar de foto's die we maken tijdens jouw fotoshoot. Tussendoor laat ik altijd alvast een paar foto's zien, zodat je een idee hebt van het resultaat. Na het zien van een paar foto's kun je je nog meer verheugen op de online uitzoekgallerij.

Tijdens de fotoshoot

HOE GAAT EEN FOTOSHOOT IN ZIJN WERK?

Natuurlijk kun je na de fotoshoot niet wachten tot je het resultaat te zien krijgt. Je krijgt altijd zo snel mogelijk van mij jouw online uitzoekgallerij. Meestal al binnen een paar dagen en maximaal binnen 5 dagen. Hier staan alle foto’s op die we hebben gemaakt tijdens de fotoshoot.

Vervolgens kun je zelf rustig de foto’s bekijken en jouw selectie maken. De door jou gekozen foto’s zullen allemaal zorgvuldig door mij worden bewerkt. Ik probeer een fotoshoot altijd binnen maximaal 1 maand af te ronden, dus het is super als je voor die tijd jouw selectie doorgeeft.

Nadat je de keuze aan mij hebt doorgegeven, krijg je binnen maximaal 4 weken de bewerkte foto’s van mij toegestuurd. Je kunt de foto's downloaden via de WeTransfer link in de mail. Je krijgt alle foto’s met én zonder logo. De foto’s met logo mag je openbaar (online) gebruiken. De foto’s zonder logo kun je gebruiken voor bv. het bestellen van afdrukken en mogen niet openbaar (online) gedeeld worden.

Na de fotoshoot

WAT KUN JE NA DE FOTOSHOOT VERWACHTEN?

Heb je nog vragen voor me? Neem dan gerust contact met me op.
Wil je jouw fotoshoot boeken? Dat kan via mijn boekingsformulier.

Fotoshoot boeken

Boeken