Het is logisch dat jij een hoop vragen hebt als je een fotoshoot bij mij wilt boeken. Ik heb hieronder de belangrijkste voor je op een rij gezet. Heb je nog andere vragen? Dan kun je gewoon contact met me opnemen natuurlijk.

VEELGESTELDE VRAGEN

EEN ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN

Contact

HOME - veelgestelde vragen

Nee, ik lever geen onbewerkte foto's. Dit omdat ik iedere foto met zorg en liefde bewerk in mijn eigen stijl. De onbewerkte foto's representeren niet de stijl die ik wil uitstralen. Ik hoop dat je dit begrijpt.

ik wil graag alle onbewerkte foto's krijgen, kan dat?

Zeker, tot op zekere hoogte kan dit. Heeft je paard bv. een wondje of litteken, of kreeg je dat ene been net niet helemaal wit? Geen probleem. Ook een vlekje op jouw kleding kan ik wegwerken. Een oortje naar voren zetten is vaak ook geen probleem. Maar als je een fotoshoot bij mij boekt wil dat zeggen dat je kiest voor mijn fotografiestijl. Dus qua bewerkingsstijl kies ik voor mijn eigen stijl. Vragen mag altijd en natuurlijk sta ik altijd open voor advies.

kan ik mijn wensen doorgeven voor het bewerken van de foto's?

Je krijgt van mij een link naar jouw persoonlijke fotopagina. Hierop staan alle foto's die we tijdens de fotoshoot hebben gemaakt. Alle foto's hebben een watermerk erdoorheen. Je kunt dan gemakkelijk jouw favorieten uitzoeken door ze op jouw favorietenlijstje te zetten. Dit kan door op het hartjes icoontje te klikken. Als je klaar bent met jouw favorietenlijst, kun je deze aan mij doorsturen.

Hoe werkt het kiezen van foto's?

Natuurlijk! Bij mij mag je altijd zelf de foto's uitkiezen die in jouw pakket zitten. Want jij vindt misschien andere foto's mooi dan mij. Alleen het voorproefje kies ik uit, deze foto krijg je na de fotoshoot van mij cadeau.

KAN ik zelf mijn foto's kiezen?

Na de fotoshoot kun je natuurlijk niet wachten tot je de foto's te zien krijgt. Binnen één week ontvang je van mij alvast een bewerkte foto als voorproefje. Deze krijg je cadeau en komt bovenop de foto's die in jouw pakket zitten. Ook de fotopagina met alle foto's die we hebben gemaakt ontvang je binnen één week.

WANNEER KRIJG IK DE FOTO'S?

Ik hou een week voor de fotoshoot altijd de weersverwachting in de gaten. Ik bepaal pas een dag van tevoren of de fotoshoot niet door kan gaan. In overleg met jou bepaal ik dit soms ook pas op de dag zelf. Mocht de fotoshoot niet door kunnen, dan plannen we natuurlijk samen een nieuwe datum.

wat doen we met slecht weer?

Die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Als je het lastig vindt om te kiezen, neem dan gerust contact met me op. Denk voor jezelf na over wat je graag wilt, wil je met je paard of hond op de foto? Of misschien wel beide. Wil je foto's of reels laten maken? Alles is mogelijk.

Welk pakket IS HET BESTE VOOR MIJ?

Nee hoor! Je ziet altijd foto's van losse paarden of honden, maar dit is bijna altijd zo bewerkt. Ik heb een fotohalster voor je paard en een fotohalsband voor je hond om te gebruiken. Dit is een dunne lijn die ik gemakkelijk kan weg werken. Maar je kan er ook voor kiezen om bv. met een mooi halster, hoofdstel of halsband op de foto te gaan.

Mijn paard of hond kan niet los, is dit erg?

Ja, dat is zeker mogelijk. Je kiest zelf voor hoeveel paarden of honden je een fotoshoot boekt. Je kunt ook met paarden én honden op de foto natuurlijk.

Kan ik met meerdere dieren op de foto?

Ja zeker! Iedereen kan een fotoshoot bij mij boeken en je hoeft helemaal niet goed te zijn in poseren. Ik help je tijdens de fotoshoot zodat we de mooiste foto's van jou en je paard of hond maken. Dit kunnen geposeerde foto's zijn, maar ook spontane foto's.

Ik ben niet goed in poseren, kan ik dan ook een fotoshoot boeken?

Ik beantwoord al jouw vragen!

Heb je nog vragen voor me? Neem dan gerust contact met me op.
Wil je jouw fotoshoot boeken? Dat kan via mijn boekingsformulier.

Fotoshoot boeken

Boeken