Met een fotoshoot wil ik ervoor zorgen dat ook jij de mooiste foto's van jou en je paard of hond hebt. Daarom ben ik pas tevreden als jij dat ook bent. Na mijn fotoshoots vraag ik iedereen om zijn ervaring met mij te delen. Want niet alleen word ik helemaal blij van enthousiaste reacties, ik wil me ook graag verbeteren als dat nodig is. Ik deel graag een aantal van deze lieve en oprechte reacties met jou. En hopelijk wordt jij dan net zo enthousiast als alle lieve mensen die al een fotoshoot bij mij gehad hebben.

Ervaringen van anderen

de allermooiste foto's voor jou

Boeken

Ben je overtuigd? Boek een fotoshoot via het boekingsformulier!

Super leuke fotoshoot gehad bij Michèle! ze neemt de tijd en komt met leuke ideeën. Heel blij met het resultaat, een echte aanrader!

noortje & masaï

Een echte aanrader!

Ze neemt echt supergoed de tijd voor je tijdens de shoot en is ook goed met dieren, gaat goed en geduldig met ze om. Echt een aanrader!

Sjoera & timber

Je hoort zeker weer van ons!

Wat een super mooie foto’s heeft ze gemaakt… We hebben de volgende fotoshoot ook alweer gepland staan.

Cleo & replay, harrie

De volgende fotoshoot staat alweer gepland.

Michèle is heel professioneel, ze geeft goede tips tijdens de shoot en ik voelde me ondanks dat ik haar niet kende heel erg op mijn gemak.
De foto’s zijn prachtig geworden.

isabelle & vajen

Ik voelde me op mijn gemak bij Michèle.

We zijn echt super blij met de foto's! Het was een heel relaxte fotoshoot en Michèle had goede ideeën en wist ons goed te helpen.

ilse & abel

Een heel relaxte fotoshoot gedaan.

Ik heb al meerdere reportages met Michèle gedaan en iedere keer weer ben ik heel tevreden! Zo’n fotoshoot is eigenlijk een leuk en gezellig uitje met prachtige foto’s (herinneringen!) voor altijd als resultaat!

Nicole & Donnie

Iedere keer weer tevreden!

Een hele fijne shoot gehad bij Michele! We hebben veel verschillende foto’s gemaakt en ze zijn prachtig bewerkt. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Lisan & ORO

Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

De shoot vond ik erg leuk om te doen. Ik vond het fijn dat je zei waar en wat, dat is voor een leek moeilijk te bedenken. Daardoor is het resultaat ook super mooi geworden. De kleuren van de omgeving en Djaxx zijn echt super mooi samen.

sandra & Jaxx

Het resultaat is super mooi geworden!

Ondanks dat onze pup van 8 weken natuurlijk nog echt niet luistert en commando's opvolgt, is het met Michèle haar geduld toch gelukt om prachtige plaatjes van haar te schieten. Juist die korte puppy tijd wilde ik vastleggen en dat is super goed gelukt.

Ilona & jazzy

Prachtige plaatjes!

​We zijn ontzettend blij hoe Michèle onze beauties heeft kunnen vastleggen. Ze is rustig, heeft leuke trucjes om de paarden zo goed mogelijk op de foto te laten staan en heeft veel leuke ideeën om de mooiste foto’s te maken. Je hoort zeker weer van ons als de kleine is geboren. Dankjewel!

Ankie & estee, bijoux

Je hoort zeker weer van ons!

Heel erg tevreden en blij met hele mooie foto's. Heel fijn hoe rustig jij blijft, terwijl wij bijna in de stress schieten omdat het paard weer niet stil blijft staan of de tong uitsteekt! Door jou fijne foefjes hebben we prachtige foto's en was de keuze ook heel erg moeilijk om een reeks foto's uit te kiezen.

LIAN & MOUKJE

Heel erg tevreden en blij met hele mooie foto's.

Leuke en spontane meid mét goede communicatie, mooie prachtige en sprankelende foto's. Komt afspraken na en reageert vlug. Een echte aanbeveling, als je graag je herinneringen op beeld wil vastleggen. In 1 woord TOP!

Ria & Rocky, Bowie

In 1 woord TOP!

Wat was het een onwijs gave ervaring, de fotoshoot ging enorm soepel en Michèle kon precies de kleine tips geven waardoor de foto’s allemaal stuk voor stuk een perfect plaatje werden. Enorm bedankt Michèle! Zoals ik al eerder zei, ik ben super erg verliefd op iedere foto. De foto’s laten meer zien dan woorden kunnen omschrijven.

Evie & Norelja

De foto’s laten meer zien dan woorden kunnen omschrijven.

Wauw! Erg kundig, creatief én efficiënt. Vooral dat laatste is wel fijn als je een wat ongeduldiger paard hebt. Michèle beschikt over veel ervaring waardoor ze leuke ideeën heeft om jou en je trouwe vriend mooi op de foto te krijgen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er niet leuk op staat, want Michèle geeft jou de aanwijzingen waardoor het resultaat er mag zijn!

Nicole & Yett

Wauw! Erg kundig, creatief én efficiënt.

Fijne shoot gehad, alles verliep vlot en binnen een klein half uurtje hadden we al zoveel goede foto's. Eigenlijk te veel en te mooi om uit te kiezen. Prachtige foto's mogen ontvangen van Michèle. Super goede service!

Dionne & Cate

Eigenlijk te veel en te mooie foto's om uit te kiezen.

Super ervaring gehad met Michèle als fotografe! Dit is wat een goede fotografe doet! Instructies geven, het perfecte moment eruit pakken, klikken, en daar is het; de perfecte foto! Wij zijn meer dan tevreden met de halsfoto’s en duofoto van onze paarden!

Patricia & Chanouk, Clair

Dit is wat een goede fotografe doet!