Leuk dat je hier bent! Zoals je vast al weet: ik ben Michèle Clermonts. Ik heb een liefde voor paarden, honden en fotografie. En die drie passies combineer ik heel graag! Niets is fijner dan met mijn camera op pad gaan en jou met je paarden en honden voor mijn lens te hebben staan. Die waardevolle momenten van jullie samen vastleggen, vol vreugde en liefde. Ik vind het belangrijk dat iedereen de mooiste foto's heeft van zijn of haar dieren. 

En daar wil ik jou graag mee helpen, want ooit worden die waardevolle momenten de mooiste herinneringen. Ik weet hoe verdrietig het is om een dier te verliezen en hoe belangrijk foto's op zulke momenten voor je zijn. Foto's zijn een waardevolle herinnering aan mooie momenten. Ze bieden troost en steun, maar ook vreugde en geluk. Zelf geniet ik ook altijd van foto's met mijn allerliefste dieren. En je hebt nooit foto's genoeg toch?!

IK ben Michèle

Ik zal mezelf even voorstellen...

Foto's zijn herinneringen voor altijd.

HOME - over mij

Honden fotoshoots

Paarden fotoshoots

​Mijn liefde voor dieren ontstond al vroeg. Als klein meisje was ik al helemaal gek op dieren. Het paardenvirus begon bij mijn tante die me als klein meisje mee nam naar haar paard. Het was dan ook geen verrassing dat ik al vroeg met rijlessen begon op de manege. Ik heb op een springstal gereden en de kans gekregen om een Friese merrie te gaan rijden. Daarna ben ik de zwarte KWPN'er Zandor gaan rijden. Hij was echt mijn paardenvriendje en ik genoot van elke dag dat ik bij hem was. Helaas is hij er niet meer en ik mis hem nog elke dag. Gelukkig mag ik nu de lieve vos Infinity rijden. Ik ben lekker aan het trainen met hem en we starten B dressuur. Ik geniet ervan dat ik hem mag rijden!

MIJN LIEFDE VOOR 

paarden

Paarden fotoshoots

Ook honden zijn niet weg te denken uit mijn leven. Toen we ons eerste hondjes kregen thuis waren we door het dolle heen. Hij heette Jake en was een echte lieverd. We hebben van hem mogen genieten tot hij 16 jaar oud was. Daarna kwamen we de twee super schattige hondjes tegen die je hier rechts ziet. Toen we zijn gaan kijken, gingen ze natuurlijk mee naar huis. Smokey & Bandit wonen nog steeds bij mijn ouders. Geregeld zijn ze ook bij mij thuis te vinden en blijven ze ook logeren. Ze zijn zo leuk met z'n tweetjes en passen ook perfect bij elkaar.

MIJN LIEFDE VOOR 

honden

Honden fotoshoots

Dieren en fotografie zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. Maar natuurlijk is dat niet alles... Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven Wouter en we wonen samen in Venray, Noord-Limburg. Ik hou ervan om leuke dingen te doen met hem, familie en vrienden. Ik ben een echt gezelligheidsdier. Samen de deur uit om een hapje te eten, lekker lunchen of een drankje doen op het terras. Maar stiekem ben ik ook een beetje een huismus, ik hou ervan om lekker samen thuis op de bank te zitten. Lekker drankje erbij, film of serie op de tv en soms de laptop erbij om nog wat foto's te bewerken haha! Oja en natuurlijk sta ik zelf ook geregeld voor de lens bij andere fotografen met mijn paarden of honden. Zoals ik al eerder zei, je hebt nooit genoeg foto's!

MEER DAN

dieren en fotografie

Liefs Michèle

Contact